Tombola

Home » Tombola

Tombola Bingo spelen

Online bingo wordt alleen nog maar populairder en Tombola is de nieuwste bingo website van Nederland. Het is niet enkel een plek waar je bingo kunt spelen, maar het is een gemeenschap van verschillende mensen die bingo spelen leuk vinden. Deze gemeenschap geeft je echt het gevoel van verbondenheid. Steeds meer mensen spelen graag een potje bingo en bij dit nieuwe bingo spel kun je nu gezellig samen spelen met andere mensen. Terwijl je bingo speelt kun je chatten met je medespelers, en het maakt niets uit waar het gesprek over gaat. Spelen bij Tombola gaat allemaal om jouw speelplezier. Ze hebben een uitstekende klantenservice in het Nederlands, welke je altijd kan bereiken mocht je vragen hebben over het spel.

Je kan zowel bingo spelen met 75 ballen als met 90 ballen. De eerste variant het spel wordt veel gespeeld in Australia, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Bingo met 90 ballen wordt meestal gespeeld in Canada en de Verenigde Staten, maar ook worden beide varianten wereldwijd dagelijks gespeeld. Daarom kun je hier beide spelletjes gratis spelen.

Het gaat hier voornamelijk om bingo spelen, maar mensen willen af en toe ook een ander spel spelen. Daarom kun je nu ook andere spelletjes spelen, zoals slotmachines, kraskaarten en andere online spelletjes.

Gratis bingo

Bij Tombola kun je ook gratis bingo spelen. Dit kan op verschillende manieren. Direct na je aanmelding ontvang je €5 gratis speeltegoed, zodat je meteen kan beginnen met gratis bingo spelen. Als je voor de eerste keer een bedrag stort, dan ontvang je meteen een welkom bonus van 300%. Betalen kan al vanaf €1.40 door gebruik te maken van een telefoon. Ook kan er betaald worden met iDeal. Gratis bingo spelen kan in de gratis bingo kamers, welke toegankelijk zijn wanneer er de afgelopen 14 dagen een storting is gedaan, zoals de ‘FANTASY FREEBIE’ kamer.

Of speel mee in de ‘MAGIC MONEY’ kamer. Hier kun je €75 winnen en is alleen toegankelijk als er de afgelopen24 uur een storting is gedaan. Als laatste is er nog de ‘BUBBLE FREEBE’ kamer. Hier kun je bingo spelen wanneer je de status geel of hoger hebt bereikt. Er worden ook gratis bingokaarten weggegeven. Na iedere vierde gekochte bingokaart krijg je één bonuskaart gratis. De goedkoopste bingokaarten kosten maar €0,05. Dit betekent dat wanneer je in de goedkoopte room 32 kaarten koopt, je er 8 gratis krijgt en het je in totaal slecht €1,60 kost.

Zo ziet een online bingoroom bij Tombola eruit

Bingo met 75 bingoballen

Speel je bingo met 75 ballen, dan speel je met kaarten waarbij de nummers in een raster van 5 x 5 staan. In totaal zijn er 12 mogelijke win lijnen, namelijk iedere horizontale en verticale lijn, en 2 keer een diagonale lijn. Wanneer de ronde begint kun je een prijs winnen door een enkele winlijn vol te spelen. Daarna wordt er gespeeld voor 2, 3 en 4 volle win lijnen. De eerste win lijn kan een horizontale lijn zijn, maar ook een verticale of diagonale lijn. Nadat er een prijs voor de eerste win lijn is gewonnen, kunnen de andere win lijnen slechts nog maar horizontaal of verticaal zijn. Als je speelt voor twee win lijnen, dan hoeven deze niet naast elkaar te liggen. De prijzen die je kunt winnen zijn oplopend, naarmate er meer win lijnen vol gespeeld moeten worden, en wanneer er gespeeld wordt voor een volle bingokaart.

De echte prijzen die je wilt winnen bij deze betere bingo website zijn de ‘Room jackpot’ en de ‘Progressive Jackpot’. Deze kun je alleen winnen als je de afelopen drie maanden een storting hebt gedaan. Daarnaast kun je alleen de room jackpot winnen als je een volle bingokaart hebt binnen de 48e vallende bingobal. Om de progressieve jackpot te winnen moet je een volle kaart hebben binnen de 42e vallende bal.

Bingo met 90 bingoballen

Speel je liever Bingo met 90 ballen, dan krijg je automatisch andere kaarten. Deze kaarten hebben een raster van 9 bij 3. In totaal bevinden zich 27 vakjes op de bingokaarten, waarvan er altijd 12 leeg zijn en 15 met nummers. Je hoeft enkel alleen de vakjes met nummers te vullen. Dit zijn er 9 minder dan bij bingo met 75 ballen. De potjes kunnen daarom aanzienlijk sneller verlopen

Er kan 3 keer een prijs worden gewonnen, namelijk bij een enkele winlijn, 2 winlijnen of een volle bingokaart. Ook kan er gespeeld worden voor de ‘Room jackpot’ en de ‘Progressive Jackpot’. Meld je gratis aan en ontvang 5 euro gratis speeltegoed om Tombola te proberen.

Real Bingo Online 2022