Jogobingo

Home » Jogobingo

JogoBingo was een site waar je vroeger om echt geld bingo kon spelen. Om online bingo te kunnen spelen was het nodig om jezelf te registreren of in te loggen als gastspeler. Voor welke optie je ook kiest, beiden zijn geheel gratis. Je wacht simpelweg tot het bingospel is geladen en vervolgens maak je een keuze tussen “nieuwe speler” of “nu registreren”. Je vult vervolgens de gevraagde gegevens in het spelpaneel in.

Als jij je direct wilt registreren, kies je voor ‘Nu Registreren’. Bedenk een schermnaam en vul een juist e-mail adres en een wachtwoord in. Wanneer alle gegevens juist zijn ingevuld, klik je op ‘Next’. Je ontvangt vervolgens een registratiecode per e-mail. Deze dien je te Kopiëren en te plakken in het bingo spelpaneel.

Voordelen van registratie zijn:

-Je speeltegoed en je winsten worden op je account bewaard.
-Recente uitbetalingen van prijzengelden zijn overzichtelijk terug te vinden.
-Wanneer het bingo spel abrupt uitvalt of als je browser crasht, dan gaat het spel verder waar je was bebleven.
-Je persoonlijke gegevens, zoals je naam, woonplaats en bank- of gironummer worden op een veilige manier bewaard, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te voeren als je een prijs wint.

Jogobingo spelen met speeltegoed?

Als je ervoor kiest om jogobingo met speeltegoed te spelen, dan kun je kiezen tussen vele verschillende bingo rooms. Het verschil tussen de verschillende rooms zit in de prijs van de kaarten, de duur van het spel, de hoogte van het prijzengeld en het aantal mogelijke deelnemers.

Een inleg doen om mee te spelen is gemakkelijk, snel en veilig. Je kunt een betaling storten via telefoon door middel van een 0909 nummer, of via internet. Dat kan via iDeal, via e-Wallet, Click&Buy.com, Pay&Play.com en via een prepaid kaart van PaySafe. Jogobingo maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) voor het versleutelen van persoonlijke gegevens. Hierdoor zijn gegevens niet uit te lezen zonder het encryptie-algoritme te kraken.

Het kopen van bingokaarten

Het kopen van bingokaarten voor jogobingo is erg eenvoudig. Als je als speler bent ingelogd en jij je in een bingo room bevindt, dan kun je eenvoudig bingokaarten kopen door bovenin het spel op de knop “buy” te klikken. Dit kan alleen als je op dat moment over voldoende speeltegoed beschikt. Je kunt in het spel automatisch bingokaarten kopen voor de volgende spel ronde.

Gratis bingo spelen bij Jogobingo

Wil je gratis bingo spelen, dan kun je hierboven inloggen en je aanmelden in 1 van de gratis bingo rooms. Er zijn 3 rooms waaruit je kunt kiezen en deze zijn op verschillende tijden geopend. Per spelronde kun je maximaal 2 gratis bingokaarten kopen door op de knop “buy” te klikken. De gratis bingo room De Vrije Vogel 1 is de gehele dag geopend. De Vrije Vogel 2 en de Vrije Vogel 3 openen dagelijks om 10:00 en sluiten respectievelijk om 02:00 en 22:00 uur. Gratis Bingo spelen kan dus gedurende de hele dag, waarbij je dus de hele dag gratis geld kan winnen. Gratis jogobingo spelen is zeker de moeite waard, omdat je zowel veel plezier zult beleven, ervaring opdoet en gratis geld kan gaan winnen. Gratis bingo spelen is gezellig en zeer winstgevend omdat je geen geld hoeft in te leggen. Als je een geldbedrag hebt gewonnen in een gratis room kun je dit gaan gebruiken in bijvoorbeeld de 5 cent room.

Jogobingo Bonusronde

In een jogobingo bonusronde kun je de bonus pot winnen. Een bonus ronde start op een willekeurig moment, omdat dit afhankelijk is van het aantal verkochte kaarten in een bingo room. De bonus pot wordt aangevuld bij iedere speelkaart die wordt verkocht in de desbetreffende room. Deze spaarpot wordt verhoogd met €7,50 voor de patroonprijs en €17,50 voor een volle kaart. Zodra de kaartverkoop start in een bingo room en wanneer er genoeg kaarten zijn verkocht, wordt de bonusronde aangekondigd. Als er een bonusronde plaatsvindt, is er meer tijd om je bingo kaarten te kopen. De kaartprijs blijft echter wel gelijk. Wanneer de bonusronde is gestart wordt de room gesloten voor nieuwe deelnemers. Op deze manier wordt voorkomen dat spelers alleen in een room met bonusrondes gaan spelen. Dit zou ten koste gaan van andere spelers.

Speel bingo voor het plezier

Bingo is al een erg gezellig spel en door middel van de chatfuntie kun je nu gezellig met elkaar kletsen tijdens het spelen. Jogobingo speel je samen met andere mensen die ook van een gezellig potje bingo houden.

Real Bingo Online 2022